برنامه راهبردی

چشم‌انداز (Vision)

ما بر آنيم كه در اين مرکز، با تلفيق پژوهش در امر آموزش و درمان و اجراي پروژه‌هاي ملي و بين المللي، ضمن بالا بردن سهم کشورمان در توليد علم, پژوهش را در خدمت سلامت همه مردم قرار دهيم و به اين منظور با استفاده از امكانات موجود و بالقوه بهترين بستر پژوهشي را در محيطي صميمي ، با اتكاء به نيروي انساني كارآمد، و ارتباط با ساير مراكز علمي و جذب اعتبارات براي همه محققين علاقمند فراهم نمائيم.همچنین این مرکز بر آن است تا با تکیه بر امر پژوهش گامی بلند و اساسی را در جهت رفع مشکلات عفونی استان بردارد.

اميدواريم با تلفيق پژوهش در امر آموزش وبهداشت و درمان، با تاکيد بر طبابت و آموزش مبتني بر مستندات(EBM) روحيه پژوهشى ايجاد کرده ، سبب پيشرفت کمى و کيفى تحقيقات شويم.

بيانيه رسالت و يا ماموريت مركز

(Mission Statement)

الف) مهمترين رسالت اين مركز، رهبري، هدايت و اجراى پژوهشهاي کاربردي مورد نياز جامعه در زمينه‌هاي بهداشتي، درماني و آموزشي  در كنار اجراي تحقيقات بنيادي به منظور توليد علم در دانشگاه مي‌باشد.

ب) ارائه رهنمود و مشاوره با سياستگذاران و متوليان امور پژوهشي آموزشي بهداشتي درماني در جهت ارتقاي سطح سلامت جامعه و رفع مشکلات عفونی جامعه.

ج) انجام تحقيقاتي پويا، پيشرو و نوآور در آموزش علوم میکروب شناسی و ویروس شناسی جهت دستياران و دانشجويان و توانمند سازي جامعه دانشگاهي و غير دانشگاهي در تحقيق و توليد علم.

د)انجام طرح های تحقیقاتی مشترک با سایر مراکز تحقیقاتی و آموزشی در راستای گسترش پزوهش در زمینه میکروب شناسی و ویروس شناسی

ه)ایجاد کار گروههای مشترک با سایر مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی در جهت جذب منابع مالی ، علمی و نیروی متخصص انسانی

اوقات شرعی